Lumon visar Balkonginglasning

Lumon har blivit vald som leverantör till Brf Axets balkonginglasning. 

 

Tisdag den 28 maj kl. 18.00 och Söndag den 2 Juni kl. 15.00 håller Lumon visning på vår innegård med en visningsvagn. 

 

Vid intresse kan bostadsrättsinnehavare komma och skriva upp sig för en mättid för att kunna sambeställa med rabatterat pris. 

Förbjudet att grilla på balkonger och uteplats

Vi påminner alla boende i BRF Axet att det är förbjudet att grilla på sin balkong och uteplats oavsett om det är kol- eller elgrill. Vi hänvisar istället till vår fina gård och de utmarkerade grillplatserna. 

 

Tack för att du respekterar detta!

Välkommen på gårdsdag - söndag 28 april

Efter förra gårdsdagens stora engagemang är du återigen välkomna att umgås med dina grannar när vi samlas på gården söndag 28 april.

 

Mer information kommer i din trappuppgång - så håll utkik!

Bastun är nu öppen – köp abonnemang 20 kr/månaden

Nu är äntligen bastun öppen igen. Vi har genomfört en uppfräschning samt investerat i ett helt nytt aggregat.

 

Vi inför också bastuabonnemang, om 20 kr/månad/hushåll. Det ger dig möjlighet att boka bastun via bokningssystemet, på samma sätt som du bokar tvättid. Du får boka obegränsat med bastutider.

 

Teckna upp dig på ett bastuabonnemang genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vi hoppas att detta nya sätt gör att bastun hålls i bättre ordning –lämna alltid bastun i samma skick som du själv vill hitta den!

Förebygg skadedjur - förbjudet att mata fåglar, råttor och andra djur

Det har uppmärksammats flera skadedjur i BRF Axet på senaste tiden. Därför vill vi informera att det är förbjudet att mata fåglar, råttor och andra djur från din lägenhet samt omkring vår fastighet.


Tillsammans kan vi undvika oönskade skadedjur, tack för du respekterar detta och bidrar till en trevlig boendemiljö!

Årsstämma 2024 - tisdag 21 maj

Tisdag 21 maj är alla bostadsrättsinnehavare i BRF Axet välkomna på årstämma i föreningslokalen. Alla bostadsrättsinnehavare kommer att i god tid innan få en kallelse i sin brevlåda.

 

Vill du lämna in en motion till årsstämman? Du hittar motionsblanketten på länken nedan, fyll i den och mejla den till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller posta den i styrelsens brevlåda vid tvättstugorna i gårdshuset, innan den 3 maj 2024. 

 

Glöm inte att signera motionen innan du lämnar in den!

 

LADDA NER MOTIONSBLANKETTEN HÄR

5–7 januari 2024 container på gården

Helgen 5 - 7 januari 2024 kommer det att placeras ut en container i anslutning till gården. Här kan alla boende i BRF Axet slänga grovsopor och stora emballage. Ingen elektronik eller giftiga avfall är tillåten att slängas i containern.

Om vi får snö – då gäller detta för snöröjning på/vid p-plats

Föreningen är ansvarig för att snöröja körbanorna. P-platser samt ev. vallar som bildats framför p-plats är p-platshyrarens eget ansvar att skotta bort. Så klart, ska inte en hög av snö läggas framför p-plats men ibland händer det ändå och då är det p-platshyrarens eget ansvar att skotta bort det.

 

Samma regler gäller för p-platser i hela Sverige när man precis som BRF Axet har en extern leverantör av snöröjning.