Valberedning

Valberedningen söker styrelsemedlemmar

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och arbeta i styrelsen för BRF Axet. Det är ett intressant arbete där man får vara med och påverka BRF Axet’s framtid. Är du intresserad? Anmäl ditt intresse till styrelsen på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vad är en valberedning?

En förtroendevald arbetsgrupp inom en tex en bostadsrättsförening vars mål är att förbereda val av styrelsemedlemmar och suppleanter. Valberedningens uppgift är att samla kandidater och presentera dessa inför årsstämman. På årsstämman väljer medlemmarna en ny styrelse som sedan sitter ett år.

Vanligtvis förbereder valberedningen kandidater till alla valbara platser förutom valberedningen själv vilket är stämmans uppgift.

Däremot är det inte en valberednings uppgift att ingå i styrelsearbetet.

Vilka är med i valberedningen?
Just nu är valberedningens positioner vakanta. Är du intresserad av att gå med i valberedningen, kontakta styrelsen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.