Välkommen till BRF Axet - en nytänkande och trygg bostadsrättsförening i Mölndal

 

Bostadsrättsföreningen Axet är en nytänkande förening med stabil ekonomi, beläget i det centrala Bifrostområdet i Mölndal. Här bor vi mitt emellan Safjället och Änggårdsbergens natur och strövområden, samtidigt som både Mölndals Centrum och Göteborgs Innerstad är nära. Västtrafik har flera linjer från föreningens "egna" hållplats.

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar studenter. Barnfamiljerna uppskattar bilfri närhet till flera olika skolor i området. Föreningen har även lägenhetsstorlekar som passar alla, vilket skapar en levande förening med berikande möten mellan generationerna.

BRF Axet har en ny, stor och grön innergård med lekplats och flera sociala samlingsplatser som stod klar sommaren 2020. Det finns gott om parkeringsplatser, MC-förråd, en nyrenoverad tvättstuga samt bastu och samlingslokal. 

Genom vår hemsida kan du utforska vår förening. Har du frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss genom att mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller besöka vår Facebook-sida här.

Välkommen till Bifrost och BRF Axet!